» Joensuun lyseon lukio somessa

Joensuun lyseon lukio


Joensuun lyseon lukio


Tule mukaan Suomen aktiivisimpaan lukioon!

Joensuun lyseon lukio tarjoaa opiskelijoilleen viihtyisän oppimisympäristön, laadukkaat ja monipuoliset oppimismahdollisuudet sekä vahvan perustan jatko-opintoihin. Joensuun lyseon lukiossa voit opiskella kansalliseen ylioppilastutkintoon valmentavalla yleislinjalla tai englanninkielisellä IB-linjalla. Maamme toiseksi vanhimpana suomenkielisenä lukiona Joensuun lyseolla on pitkä kokemus lukio-opetuksesta. Joensuun lyseon lukio tunnetaan myös modernista opetusvälineistöstään ja jatkuvasta uudistumisestaan.

Opetushallitus palkitsi Joensuun lyseon lukion Suomen aktiivisimpana lukiona monipuolisen ja osallistavan toiminnan, yhteistyön ja kansainvälisen toiminnan ansiosta. Oppilaskunta järjestää opiskelijoille tapahtumia läpi koko lukuvuoden ja myös oppilailla on mahdollisuus osallistua aktiivisesti lukionsa kehittämiseen..

Joensuun Lyseo sijaitsee keskellä kaupunkia ja tarjoaa innostavan ja mahdollisuuksia täynnä olevan opiskeluympäristön kaikille lyseolaisille. Viihtyisässä oppilaitoksessa on modernit opetustilat ja käytössä olevat tutkimusvälineet. Opiskelijoiden käytössä on myös mukavia virkistäytymismahdollisuuksia, kuten kahvio, biljardikaksio, kuntosali, atk-pisteitä sekä pehmeät sohvat oleskeluun.

Opetus Joensuun lyseon lukiossa

Lukion pakollisen oppimäärän lisäksi lukiolaisilla on valittavanaan runsaasti mielenkiintoisia valinnaisia opintoja, kuten median ja kulttuurin opintoja, luovan kirjoittamisen ja elokuvan kursseja, luonnontieteiden erikoiskursseja, laboratoriokursseja, tähtitiedekurssi, kansainvälisen viestinnän kursseja tai yhteiskunnallisia kursseja taloudesta ja Eurooppa-tiedosta.

Kiinnostuitko lukio-opinnoista?

Lisätietoa Joensuun lyseon lukiosta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön, jolloin lukiosta otetaan sinuun suoraan yhteyttä haluamallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
IB-lukio Joensuu
Lukiokoulutus yleislinjalla Joensuu

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Joensuun lyseon lukio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Joensuun lyseon lukio

Koskikatu 8
80100 Joensuu

 Näytä puhelinnumero
peda.net

Joensuun lyseon lukio Facebookissa

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Joensuun lyseon lukio täytä seuraavat tiedot: