Eläinlääketieteellinen linja

Ruoveden lukio
Yhteenveto
3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Ruovesi
Lukiot ja erikoislukiot

Eläinlääketieteellinen linja

Valmistaudu eläinlääketieteen tai lääketieteen opintoihin jo lukiossa!

Ruoveden lukion eläinlääketieteellinen painotuslinja valmentaa jo lukioaikana eläinlääketieteellisiin opintoihin. Linja sopii myös lääketieteellisiin opintoihin aikoville. Osana lukio-opintoja järjestetään eläinlääketieteellisiin ja lääketieteellisiin opintoihin ohjaavaa ja valmentavaa opetusta.

Opintoihin sisältyy tutustumista eläinlääkärin työhön, työkursseja alalle painotettavista aineista sekä kenttäkurssi Tarton maatalousyliopistossa.

Jatko-opinnot

Opinnot antavat hyvät valmiudet eläinlääketieteellisiin ja lääketieteellisiin opintoihin yliopistossa.

Hakeminen

Ruoveden lukion eläinlääketieteelliselle painotuslinjalle haetaan keväisin yhteisvalinnassa. Hakija täyttää Opintopolussa sähköisen yhteishakulomakkeen. Sen lisäksi hakijan tulee täyttää kaksi lomaketta:

  • Esitietolomake eläinlääketiedelinja
  • Lukion ainevalintakortti

Koululle tulee toimittaa lisäksi motivaatiokirje, jossa kerrot opiskelumenestyksestäsi, motivaatiostasi ja perustelusi eläinlääketieteelliselle linjalle hakeutumiseen. Lisäksi voit toimittaa harrastuneisuuttasi ilmaisevia muita todistuksia tai liitteitä.

Eläinlääketieteelliselle painotuslinjalle otetaan enintään 16 opiskelijaa. Pääsyvaatimuksena on perusopetuksen päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvona vähintään 8.0.

Tutkinto / todistus

Lukion päättötodistus ja ylioppilastutkintotodistus.

Jatko-opinnot

Yleinen jatko-opintokelpoisuus korkeakouluopintoihin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläinlääketieteellinen linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ruoveden lukio

Ruoveden lukio

Ruoveden lukio on SASKY koulutuskuntayhtymän oppilaitos, jossa opiskelee lukuvuoden 2022-2023 113 opiskelijaa. Opiskelijoita on yli 30 paikkakunnalta. Opiskeluryhmät ovat pieniä ja mahdollistavat tehokkaan opiskelun. Opintojen ohjauksessa on riittävästi resursseja yksilölliseen ohjaukseen. Opettajat ovat päteviä ja motivoituneita. Ruoveden lukio on ollut...


Lue lisää oppilaitoksesta Ruoveden lukio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ruoveden lukio

Kuruntie 6
34600 Ruovesi

 Näytä puhelinnumero
peda.net

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Eläinlääketieteellinen linja täytä seuraavat tiedot: