Lukiot ja erikoislukiot

Lukiokoulutus yleislinjalla

Eiran aikuislukio, paikassa Helsinki
Pituus
3 vuotta
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Jatkuva haku katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 vuotta
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Jatkuva haku katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lukiokoulutus yleislinjalla

Eiran aikuislukion lukiokoulutuksessa opiskeleva henkilö syö jäätelöä ulkona

Eiran aikuislukiossa opiskelija voi suorittaa lukio-opinnot päätoimisena lukio-opiskelijana tai joustavasti esimerkiksi töiden ohella. Opiskelija voi myös valita vain jonkin häntä itseään kiinnostavan kurssin tai kursseja aineopiskelijana.

Laajassa kurssivalikoimassa on varaa valita. 

Opiskelu Eiran aikuislukiossa

Aikuislukion oppimäärään kuuluu vähintään 44 kurssia. Lukion oppimäärä koostuu pakollisista ja valinnaisista kursseista. Kursseja on tarjolla sekä lähikursseina aamulla, iltapäivällä ja illalla että verkkokursseina. Lähikurssien oppitunnit pidetään joko maanantaisin ja keskiviikkoisin tai tiistaisin ja torstaisin. Oppitunti on 85 minuutin pituinen. Iltapäivisin ja iltaisin on usein tarjolla myös omaan tahtiin – opiskelun kursseja.

Verkko-opiskelu Eiran aikuislukiossa

Lukion voi suorittaa kokonaan myös verkko-opiskeluna. Tavallista on kuitenkin suorittaa osa opinnoista verkkokursseina ja yhdistellä niitä lähiopetuksen kanssa. Verkkokurssit tuovat joustavuutta ajankäyttöön, sillä opiskelu ei ole sidottu opiskelujaksoihin, vaan opinnot voi aloittaa mihin aikaan lukuvuotta tahansa. Verkko-opiskelijalla täytyy olla oma nettiyhteyksillä varustettu tietokone ja tulostusmahdollisuus.

Lisätietoa Eiran aikuislukion yleislinjasta

Lisää tietoa Eiran aikuislukion yleislinjasta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyyntölomakkeen. Saat vastauksen kysymyksiisi suoraan Eiran aikuislukiolta. Kysy rohkeasti lisää!

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Jatkuva haku

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Hakeminen

Aikuislukio-opinnot on tarkoitettu 18-vuotta täyttäneille opiskelijoille. Alle 18-vuotias voidaan hyväksyä aikuislukioon opiskelijaksi vain perustellusta syystä.

Opiskelijaksi voi ilmoittautua ympäri vuoden. Uudeksi lukio-opiskelijaksi ilmoittaudutaan täyttämällä joko tutkinto- tai aineopiskelijan esitietolomake koulun verkkosivuilla ja käymällä tämän jälkeen koulun toimistossa vahvistamassa ilmoittautuminen. Tällöin tulee olla mukana:

  • kuvallinen henkilötodistus / passi
  • aiemmat koulutodistukset (tai erotodistus)
  • pankki- tai luottokortti aineopiskelumaksua varten tai kuitti maksusta

Aineopiskelumaksun voit maksaa myös laskulla. 

Tutkinto / todistus

  • Lukion päättötodistus
  • Ylioppilastutkinto

Kustannukset

Tutkinto-opiskelu on maksutonta (materiaalimaksu 10 €). Aineopiskelumaksu on 100 € lukuvuosi.  Jos opiskelija on kirjoilla jossain muussa oppilaitoksessa, aineopiskelumaksu on 50€ / lähikurssi ja 80€ / verkkokurssi. Aineopiskelijana saa opiskella lukuvuoden aikana niin montaa kurssia ja ainetta kuin haluaa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lukiokoulutus yleislinjalla? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eiran aikuislukio
Laivurinkatu 3
00150 Helsinki

Eiran aikuislukio – aikuinen meininki!

Eiran aikuislukio on yksi Suomen suurimpia ja monipuolisimpia kouluja. Eiran aikuislukiossa voi suorittaa lukion ja peruskoulun oppimäärän, opiskella yksittäisiä kursseja tai suorittaa lukion kaksikielisessä lukiossa. Eirassa voi myös suorittaa koko lukion verkossa.  Lukuvuoden aikana Eiran aikuislukiossa opiskelee yhteensä noin 3000...

Lue lisää oppilaitoksesta Eiran aikuislukio ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu