HEO Kansanopisto Helsingissä

HEO Kansanopisto

Haluatko opiskella mediaa, kulttuuria tai journalismia? Vai onko tavoitteesi aloittaa yliopisto-opinnot? HEOssa kaikki tämä on mahdollista!

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. HEOn opiskelijamäärä on vuosittain maamme kansanopistojen suurimpia. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle.

HEO Kulttuuri: Laadukasta taideopetusta

HEO Kulttuuri tarjoaa laadukasta taideopetusta teatterin, kirjoittamisen, musiikin ja kuvallisen ilmaisun aloilla. Käytännön tekemiseen painottunut koulutus keskittyy monipuolisesti elokuva- ja TV-ilmaisuun, käsikirjoittamiseen, esiintymiseen, teatteriohjaamiseen ja lauluntekoon.

Tavoitteena on tukea opiskelijan luovuutta sekä antaa teknisiä perustaitoja. Opiskelija harjaantuu samalla ammatillisiin työskentelykäytäntöihin ja valmistautuu opintoihin yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa.

HEO Media: Monipuolisia media-alan opintoja

HEO Media on erikoistunut viestinnän opetukseen ja on yksi tunnetuimpia alansa oppilaitoksia. HEO Median erikoisuus on moniosaaminen. Opiskelijoille se merkitsee laaja-alaista opetusta ja linjojen välisiä yhteistyöprojekteja. HEOssa voi opiskella journalismia, mediaa, toimittamista, visuaalista kulttuuria ja viestintää.

HEO Media on sukellus eteenpäin, jos tavoitteenasi on viestinnän ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opinnot. Käytännölliset opinnot HEOssa voivat johtaa myös suoraan työelämään tai tarjota lisäkoulutusta jo alalla toimiville.

HEO Yliopistoon: Väylä yliopistoon

HEOssa opiskelija voi suorittaa yliopisto-opintoja ja parantaa valmiuksiaan pyrkiessään yliopistojen tiedekuntiin tai ammattikorkeakouluun. Jokaisen linjan ohjelmaan sisältyy tehokasta yliopisto-opetusta pienryhmissä sekä monipuolista valmistautumista yliopistojen valintakokeisiin.

HEOssa on runsas valikoima yliopiston perusopintoja, jotka voi myöhemmin liittää osaksi korkeakoulututkintoa. Lukuvuoden aikana voi aloittaa myös väyläopinnot, jotka mahdollistavat pääsyn tutkinto-opiskelijaksi ohi valintakokeiden.

Kiinnostuitko HEO Kansanopistosta?

Lisätietoa HEO Kansanopistosta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön, jolloin opisto ottaa sinuun yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Koulutukset

Kesälukio Helsinki

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HEO Kansanopisto

Kirstinkatu1

www.heo.fi

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta HEO Kansanopisto täytä seuraavat tiedot: