HEO Kansanopisto

paikassa Helsinki
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

HEO Kansanopisto

HEO kansanopisto

HEO Kansanopisto


Haluatko opiskella mediaa, kulttuuria tai journalismia? Vai onko tavoitteenasi aloittaa yliopisto-opinnot? HEOssa kaikki tämä on mahdollista!

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. Nykyisin HEO on Suomen suurin vapaan sivistystyön koulutuksiin erikoistunut kansanopisto. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle.

HEO on turvallinen, innostava ja uudistuva oppilaitos, joka käyttää taitavasti monipuolisia opetusmenetelmiä, ja kehittää, tekee ja toteuttaa. HEO on dynaaminen tie tulevaisuuteen. 

HEO Kulttuuriopintolinjat: laadukasta taideopetusta

HEOn kulttuuriopinnot tarjoavat laadukasta taideopetusta elokuvan, teatterin, kirjoittamisen, musiikin ja kuvallisen ilmaisun aloilla. Opiskelu painottaa käytännön tekemistä ja keskittyy elokuva- ja TV-ilmaisuun, esiintymiseen, käsikirjoittamiseen, näyttelijäntaiteeseen, musiikkiin tai lauluntekoon.

Tavoitteena on tukea opiskelijan luovuutta sekä antaa teknisiä perustaitoja. Samalla harjaannutaan ammatillisiin työskentelykäytäntöihin ja valmentaudutaan ammatillisiin opintoihin yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa.

HEOn mediaopintolijat: kouluttaudu ja verkostoidu mediaan

HEOn mediaopintolinjat ovat erikoistuneet viestintään, ja ovat yksiä tunnetuimpia alansa oppilaitoksia. HEO mediaopintolinjojen erityisvahvuus on moniosaaminen ja tarkoin ohjattu käytännön tekeminen. Tämä merkitsee laaja-alaista opetusta, kiinnostavia yhteistyöprojekteja ja kannustavaa palautetta.

HEO Mediassa voit opiskellla journalismia ja visuaalista viestintää. Opintotarjonnassa on myös mobiilipelien suunnittelu. HEOn mediaopinnot ovat harppaus eteenpäin, jos tavoitteenasi on viestinnän opinnot ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. HEOssa opit alan käytännöt, jotka voivat johtaa sinut myös suoraan työelämään.

HEOn yliopisto-opinnot: väylä yliopistoon

HEOssa voit suorittaa yliopisto-opintoja ja parantaa valmiuksiasi pyrkiessäsi yliopistojen tiedekuntiin tai ammattikorkeakouluun. Jokaisen linjan ohjelmaan sisältyy tehokasta yliopisto-opetusta pienryhmissä sekä monipuolinen valmennuspaketti eri tiedekuntien valintakokeisiin.

Kiinnostuitko HEO Kansanopistosta?

Lisätietoa HEO Kansanopistosta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön, jolloin opisto ottaa sinuun yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!


Videoesittely

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Kesälukio Helsinki

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

HEO Kansanopisto

Kirstinkatu1
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.heo.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 16 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
3/5
Neiti Kuu
07 syys 2021

Vasta valmistunut oppilas opettaa täällä kyykkyklinikkaa ja opetuksia, ei ole PT pätevyyden lisäksi mitään muuta, olen ollut vähän pettynyt tähän opetukseen, sillä ajattelin ett...

Näytä lisätiedot
5/5
jebulis
03 kesä 2018
Mediaopiskelijana 2014–15

Itse olin urheilutoimittajalinjalla, mutta tehtiin paljon yhteistyötä muidenkin kanssa. Kevään lopputyö Trombit oli mahtava ja sen jälkeen työharjoitteluun. Nyt jatkan amk:ssa m...

Näytä lisätiedot
5/5
Jere
30 loka 2017
Alan ammattilaisia paikalla ja hyvä meininki.

Aivan loistava.

Sponsoroitu