4,9 (7 Arvioinnit)

Raudaskylän Kristillinen Opisto

paikassa Ylivieska (+ 1 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto – oman näköisiä opintopolkuja nuorille ja aikuisille

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa oman näköisiä opintopolkuja sekä nuorille että aikuisille. Voit opiskella lukiossa, kymppiluokalla, aikuisten perusopetuksessa, vapaan sivistystyön kursseilla tai aikuisille suunnatussa ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa tai täydennyskoulutuksessa. Voit myös suorittaa seurakunta- ja hautauspalvelualan tai mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon. 

Elämäsi paras opiskelupaikka

Raudaskylän Kristillinen Opisto on enemmän kuin oppilaitos. Se on opiskelupaikka ja oppimisyhteisö, jossa jokainen on arvokas omalla paikallaan.

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa humanistis-kulttuurisen oppimisympäristön kauniine puitteineen. Opiston viihtyisät opiskelija-asuntolat, vireä vapaa-ajantoiminta sekä hyvä ruoka luovat erinomaisen oppimisympäristön niin läheltä kuin kaukaa tuleville opiskelijoille. Raudaskylän Kristillinen Opisto sijaitsee Ylivieskan alueella, Nivalan ja Ylivieskan puolivälissä.

Lisätietoa Raudaskylän Kristillisestä Opistosta

Lisää tietoa Raudaskylän Kristillisestä Opistosta saat täyttämällä sivun alla olevan yhteydenottopyynnön, jolloin Raudaskylän Kristillinen Opisto ottaa sinuun suoraan yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Etälukio Verkossa
Raudaskylän lukio Ylivieska

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Raudaskylän Kristillinen Opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,9

Perustuu 7 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Veli
23 touko 2017
Laadukas opetus

Laadukas opetus, mukavia ihmisiä.

5/5
BTDT
18 kesä 2016
Hyvä ympäristö opiskella

Yhteisöllisyys. Asuminen opistolla on pehmeä laskeutuminen kotona asumisen ja omaan asuntoon muuttamisen välillä ja luo erinomaiset mahdollisuudet solmia pitkiä ja kestäviä ystä...

Näytä lisätiedot
4/5
Saara
17 kesä 2016
Huippu lukio pienessä paketissa!

Rauskin lukio on yksi elämäni parhaista kokemuksista! Pienet ryhmäkoot takaavat, että jokaiselle riittää aikaa yksilölliselle opetukselle ja keskustelulle. Kursseja on paljo...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu