4,6 (9 Arvioinnit)

Konepajan aikuislukio

paikassa Helsinki
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Konepajan aikuislukio

helsingin konepajan aikuislukion logo

Konepajan aikuislukio

Helsingin aikuislukio on nyt Konepajan aikuislukio. Konepajan aikuislukiossa voit opiskella monipuolisesti, olipa lähtötasosi sitten kansakoulu, peruskoulu, lukio, akateemiset tai ammatilliset opinnot. Aikuislukiossa voit suorittaa lukion oppimäärän ja osallistua ylioppilaskirjoituksiin. Myös aikuisten perusopetuksen suorittaminen on mahdollista. Voit opiskella yksittäisiä perusopetuksen tai lukion oppiaineita ja korottaa suoritettuja arvosanoja. Ylioppilastutkintoa voi täydentää uusilla aineilla, laajemmalla oppimäärällä tai arvosanoja korottamalla. Konepajan aikuislukio antaa sinulle myös valmiudet mahdollisiin tuleviin korkeakouluopintoihin.

Toimipisteet:

Konepajan aikuislukio toimii Helsingissä useassa eri toimipisteessä. Lukio-opintoja järjestetään Mäkelänrinteen toimipisteessä ja osa opinnoista tarjotaan verkko-opintoina. Aikuisten perusopetus toimii Vallilassa Töysänkadulla ja suomen kieltä voi opiskella sekä Myllypuron että Vallilan toimipisteessä. Lisäksi ammattilukion opintoja tarjotaan kolmessa eri toimipisteessä.

Haluatko lisätietoa Konepajan aikuislukion koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Konepajan aikuislukion koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää esimerkki oppilaitokselle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Aikuisten lukiokoulutus Helsinki
Ammattilukio Helsinki
Lukion aineopiskelu Helsinki
Suomen kieli Helsinki

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Konepajan aikuislukio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Konepajan aikuislukio

Mäkelänkatu 47
00099 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 9 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Aleksi
11 joulu 2021
Erittäin hyvä, suosittelen!

Reaaliaineet ovat olleet minulle lukiossa hyvin stressaavia ja olen ollut huono niissä, koska en pysynyt kärryillä. Helsingin aikuislukiossa saan tehdä aineopintoja omassa tahdi...

Näytä lisätiedot
5/5
Ismo
25 marras 2021
Laadukasta opetusta ja kattava opintotarjonta

Koulussa saa laadukasta opetusta ja henkilökunta on hyvin ystävällistä ja auttavaista. Opintotarjonta on laaja, joten voi valita itselleen kiinnostavia aineita.

4/5
Iita
21 marras 2021

Koulutus mahdollista räätälöidä oman näköiseksi. Esimerkiksi itselläni on taustalla jo toinen toisen asteen tutkinto ja tähtään vain yo-kirjoituksiin. Opiskelen myös samanaikais...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu