Helsingin aikuislukio logo

Helsingin aikuislukio

Helsingin aikuislukiossa voit opiskella monipuolisesti, olipa lähtötasosi sitten kansakoulu, peruskoulu, lukio, akateemiset tai ammatilliset opinnot. Aikuislukiossa voit suorittaa lukion oppimäärän ja osallistua ylioppilaskirjoituksiin. Myös aikuisten perusopetuksen suorittaminen on mahdollista.

Voit opiskella yksittäisiä perusopetuksen tai lukion oppiaineita ja korottaa suoritettuja arvosanoja.  Ylioppilastutkintoa voi täydentää uusilla aineilla, laajemmalla oppimäärällä tai arvosanoja korottamalla. Helsingin aikuislukio antaa sinulle myös valmiudet mahdollisiin tuleviin korkeakouluopintoihin. 

Toimipisteet:

Helsingin aikuislukio toimii koko kaupungin laajuisesti kolmessa eri toimipisteessä. Lukio-opintoja järjestetään Mäkelänrinteen toimipisteessä ja osa opinnoista tarjotaan verkko-opintoina. Aikuisten peruskoulu toimii Itä-Helsingin toimipisteessä ja suomen kielen kursseja tarjotaan useissa toimipisteissä.

Haluatko lisätietoa Helsingin aikuislukion koulutustarjonnasta? 

Löydät lisätietoa Helsingin aikuislukion koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää esimerkkioppilaitokselle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Aikuisten lukiokoulutus Helsinki
Ammattilukio Helsinki
Lukion aineopiskelu Helsinki
Suomen kieli Helsinki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Helsingin aikuislukio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Helsingin aikuislukio

Mäkelänkatu 47
00099 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 8 arviointiin

Aleksi

Reaaliaineet ovat olleet minulle lukiossa hyvin stressaavia ja olen ollut huono niissä, koska en pysynyt kärryillä. Helsingin aikuislukiossa saan tehdä aineopintoja omassa tahdissa ja sain luottamukseni takaisin. Opettajat ovat ystävällisiä ja auttavaisia, teimme kokeellisia töitä ja koulussa on erilaisia malleja ja välineitä käytössä, jotka aut...

Näytä kokonaan
Ismo

Koulussa saa laadukasta opetusta ja henkilökunta on hyvin ystävällistä ja auttavaista. Opintotarjonta on laaja, joten voi valita itselleen kiinnostavia aineita.

Iita

Koulutus mahdollista räätälöidä oman näköiseksi. Esimerkiksi itselläni on taustalla jo toinen toisen asteen tutkinto ja tähtään vain yo-kirjoituksiin. Opiskelen myös samanaikaisesti toista ammatillista tutkintoa toisessa oppilaitoksessa. Helsingin aikuislukiossa voin opiskella samanaikaisesti toista ammatillista koulutusta ja käydä lukio-opintoj...

Näytä kokonaan
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Helsingin aikuislukio täytä seuraavat tiedot: