Sivuston käyttötapa: Mobiili

Vuoksi

Vuoksi – Omalle matkalle

Toisille on selvillä suunta, toisille määränpää. Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksin tehtävänä on toimia oppaana kasvun reiteillä ja tuoda tietoa sekä taitoa tämän hetken ja huomisen työelämän tarpeisiin.

Vuoksin toimipaikat sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla, Kauhajoella. Oppilaitos tarjoaa ammatillista perus- ja täydennyskoulutusta nuorille ja aikuisille. Vuoksi tarjoaa koulutuspalveluiden lisäksi työllisyyspalveluita, joihin kuuluu mm. laaja työpajatoiminta sekä yritysten rekrytointipalvelut. Vuoksi tekee yhteistyötä alueen yritysten kanssa ja haluaa olla Suupohjan elinkeinoelämän vahva kehittäjä kouluttamalla osaavaa työvoimaa yritysten tarpeisiin.

Vuoksissa yhdistyvät asiantuntijuus, intohimo, unelmat ja yhdenvertaisuus. Vuoksissa ponnistetaan kohti korkeuksia jokaisen omista lähtökohdista. Ota rohkeasti yhteyttä! 

Haluatko lisätietoa Vuoksin koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Vuoksin koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Vuoksille yhteydenottopyyntöja ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Näytä kaikki oppilaitoksen koulutukset

Videoesittely

             

Koulutukset - Vuoksi

Koulutukset Paikkakunta
Kaksoistutkinto Kauhajoki

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Vuoksi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vuoksi sosiaalisessa mediassa

Vuoksi yhteystiedot

Vuoksi

Oppitie 4
61801 Kauhajoki

 Näytä puhelinnumero
vuoksi.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Vuoksi täytä seuraavat tiedot: