Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
3–4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
marker Hakuaika käynnissä
   
Päiväopinnot
Vantaa
Lukiot ja erikoislukiot

Steinerlukio

Steinerlukio

Steinerlukio

Vantaan seudun steinerkoulussa suoritettavassa Steinerlukiossa opiskelu tapahtuu luokkamuodossa. Tällä tavoin Steinerlukio eroaa normaalista lukiokoulutuksesta. Useimmiten oppilaiden sijaan opettajat kiertävät luokasta toiseen. Muutamia poikkeuksia kuitenkin on, kuten esimerkiksi musiikki, käsityö ja liikunta. Myös valinnaisten aineiden opetusta voi olla muissa tiloissa. Luokkamuotoisuuden lisäksi opetusta leimaa aineenopettajien pysyvyys sekä koulun omat projektit ja erityiskurssit.

Voit opiskella omien kiinnostuksiesi mukaisesti

Steinerlukiossa opiskelijat pyritään huomiomaan yksilöllisesti ja opiskelijoiden toiveet sekä valinnat otetaan huomioon mahdollisimman hyvin. Steinerlukiolle tunnustomaisia ovat myös erilaiset projektit ja erityiskurssit, joita ei välttämättä ole mahdollista tehdä muissa lukioissa ja jotka tuovat vastapainoa teoreettisemmille opinnoille.

Opiskelijoilla on mahdollisuus valita myös valinnaisia opintoja heidän oman kiinnostuksensa mukaisesti. Ensimmäisenä lukiovuotena valinnaisista oppiaineista on mahdollista valita syventäviä kursseja taideaineissa ja liikunnassa sekä B3-kielissä. Toisena ja kolmantena lukiovuotena voi valita lisäksi reaaliaineiden syventäviä kursseja. Äidinkielen, vieraiden kielten ja matematiikan vapaaehtoisia syventäviä kursseja opiskellaan yleensä neljäntenä lukiovuotena, jolloin valmistaudutaan yo-kirjoituksiin.

Lukioaikana tehdään myös kaksi näytelmää, suoritetaan kahden viikon työharjoittelu ja pidetään kolme leiriä, joista yksi suuntautuu ulkomaille. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa Steinerlukiosta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Vantaan seudun steinerkoulu on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Lukion oppimäärä, ylioppilastutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Steinerlukio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vantaan seudun steinerkoulu

Vantaan seudun steinerkoulu

Vantaan seudun steinerkoulu on peruskoulu- ja lukio-opetusta tarjoava koulu, jossa lämminhenkinen ja kannustava ilmapiiri tekevät koulusta erittäin mukavan ympäristön opiskella. Voit suorittaa koko opintopolun ykkösluokasta aina ylioppilaaksi saakka. Koulu on perustettu vuonna 1984 ja se sijaitsee Vantaalla, Vallinojalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. ...


Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan seudun steinerkoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vantaan seudun steinerkoulu

Satakielentie 5
01450 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.vantaansteinerkoulu.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 9 arviointiin

Viola Voudinhovi
(4)
Ei kannata lintsata, koska kertyy tehtäviä ja kokeita. Ei kannata stressata liikaa, koska ei ole niin kauhean tiukkaa, kunhan vaan tekee ajoissa kurssiin kuuluvat tehtävät ja palautukset. Eka lukiovuosi on ollut ihan kiva, eikä yhtä kuolettava niin kuin viime vuonna. Vihkotyötä ei ole niin paljon, eikä ole niin tiukkaa ehkä. On kivaa ja aika on...
Näytä kokonaan
Viola Voudinhovi
(4)
Älä tee niin kuin minä teen. Tee joka päivä tunnin verran koulujuttuja. Aloita aineet ynnä muut sellaiset projektit ja esitelmät ajoissa ja lue kokeisiin ainakin viikko etukäteen. Käy koulussa, ole aktiivinen. Älä roiku netissä. Kun teet läksyjä tai luet kokeisiin, keskity. Muista, että pahin on pian ohi. Pystyt siihen! Nuku kunnolla ja paljon.
Viivi Salmi
(5)
Aloitin lukion odottavin mielin. Tiesin jo etukäteen, että tulee olemaam rankkaa, ja sitä se on ollut. Jo ensimmäisistä viikoista lähtien on saanut tehdä töitä hyvien arvosanojen eteen. Vaikka itse oppituntien määrä ei juurikaan lisääntynyt, kurssien sisältö muuttui kertaheitolla vaikeammaksi. Vaikka on ollut rankka lukuvuosi, on silti ollut muk...
Näytä kokonaan
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Steinerlukio täytä seuraavat tiedot: