Lukioon valmistava koulutus (LUVA)

Töölön yhteiskoulun aikuislukio
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
   
Helsinki
Lukiot ja erikoislukiot
Lukioon valmistava koulutus (LUVA)

Lukioon valmistava koulutus (LUVA)

Haluatko lukioon? Haluatko ennen lukiota vielä kerrata suomen kieltä ja muita peruskoulun aineita?

Töölön yhteiskoulun aikuislukiossa voi suorittaa vieraskielisten lukioon valmistavan koulutuksen eli LUVA:n. Lukioon valmistava koulutus on tarkoitettu maahanmuuttajille ja vieraskielisille opiskelijoille ja heille, jotka ovat suorittaneet perusopetuksen, mutta eivät ole sen jälkeen suorittaneet vielä muuta tutkintoa.

LUVA kestää yhden vuoden (25 kurssia). Töölön yhteiskoulun aikuslukiossa LUVA on iltaopintoina. Jos haluaa, LUVA:n aikana voi myös korottaa perusopetuksen päättötodistuksen arvosanoja ja suorittaa lukiokursseja.

Hakeminen

Aikuislukio-opinnot on tarkoitettu 18-vuotta täyttäneille opiskelijoille. Rehtorin päätöksellä aikuislukion opiskelijaksi voidaan ottaa myös alle 18-vuotias. Tässä tapauksessa tulee ensin ottaa yhteyttä aikuislukion vararehtoriin.

Lukioon valmistavaan koulutukseen haetaan suomen kielen testin ja haastattelun perusteella. Tarkemmin hakuaikatauluista kerrotaan koulun internetsivuilla. Lisätietoja saa tarvittaessa myös koulun kansliasta.

Tutkinto / todistus

Valmentava koulutus

Kustannukset

Lukioon valmistava koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lukioon valmistava koulutus (LUVA)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Töölön yhteiskoulun aikuislukio

Töölön yhteiskoulun aikuislukio

Töölön yhteiskoulun aikuislukiossa ei ikä rajoita opiskelua! Olympiastadionin tuntumassa Urheilukadulla sijaitseva aikuislukio on Suomen vanhin ja yksi Euroopan vanhimmista aikuislukioista. TYK on oppilaitos, jossa kaikenikäiset opiskelijat toteuttavat tavoitteitaan - olivat ne sitten tiettyyn tutkintoon tähtääviä, yksittäisten aineiden opiskeluun liittyviä tai ihan...


Lue lisää oppilaitoksesta Töölön yhteiskoulun aikuislukio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Töölön yhteiskoulun aikuislukio

Urheilukatu 10-12
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.tyk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lukioon valmistava koulutus (LUVA) täytä seuraavat tiedot: