Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Ammatteja kaikille käsille

Stadin ammatti- ja aikuisopisto tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa.

Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista opiskelija tarvitsee ja miten se hankitaan eri oppimisympäristöissä.

Halutessasi voit yhdistää perinteisen opiskelun ja oppisopimusopiskelun tai suorittaa ylioppilastutkinnon. Voit myös täydentää opiskelujasi osallistumalla opiskelijakuntatoimintaan tai lähtemällä kansainväliseen vaihtoon. Huippu-urheilijoilla on lisäksi mahdollisuus osallistua urheiluvalmennukseen.

Ammatillinen perustutkinto antaa hyvät käytännön taidot siirtyä työelämään sekä lisäksi jatko-opintokelpoisuuden korkeakouluihin ja yliopistoihin. Myöhemmin työelämätaitojen kartuttua voit myös suorittaa ammatti- ja/tai erikoisammattitutkinnon.

Stadin ammatti- ja aikuisopistossa opiskelee yli 13 000 nuorta ja aikuista 15 eri toimipaikassa eri puolilla Helsinkiä. Kaikki oppilaitoksen toimipaikat ovat hyvien julkisten liikenneyhteyksien äärellä.

Haluatko lisätietoa Stadin ammatti- ja aikuisopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Stadin ammatti- ja aikuisopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Stadin ammatti- ja aikuisopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Koulutukset

Ammatillisten ja lukio-opintojen yhdistäminen Helsinki

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Stadin ammatti- ja aikuisopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Hattulantie 2

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 4 arviointiin

Isa
(5)
abdikariim
(5)
rehellinen
Aww
(4)
Yo-pohjaisella puolella reipas, mutta mukana pysyttävä tahti. Melko laaja koulutus, mutta muutama tärkeä alan koulutus, kuten kynnet ja ripset, jäivät kokonaan pois tiukan aikataulun takia. Peruskoulupuolella nämä käydään valinnaisena. Opettajat ammattitaitoisia ja osaavia, mutta usein ylityöllistettyjä ja unohtelevat paljon asioita jne.

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Stadin ammatti- ja aikuisopisto täytä seuraavat tiedot: