Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Hämeenkyrö
Lukiot ja erikoislukiot

Lukiokoulutus

SASKY koulutuskuntayhtymän oppilaitoksien kaikilla koulutusaloilla voidaan ammatillisen perustutkinnon ohella suorittaa ylioppilastutkinto.

Lukiokoulutuksen sisältö

Lukiokursseja tarjotaan vähintään neljästä oppiaineesta. Ylioppilaskokeessa äidinkieli on kaikille pakollinen, ja oppilaitoksen valinnan mukaan kursseja järjestetään myös englannin kielestä, matematiikasta, reaaliaineesta tai ruotsin kielestä. Opiskelija voi halutessaan opiskella koko lukion oppimäärän itsenäisesti tai täydentää tutkintoa myöhemmin.

Lukio-opinnot toteutetaan yhteistyössä alueiden lukioiden kanssa. Lukiokurssit on suunniteltu osaksi ammatillisia opintoja, joten yhdistelmäopintojen suorittaminen ei tavallisesti pidennä opiskeluaikaa.

Lukio-opetuksen toteutukset voivat olla erilaisia SASKY koulutuskuntayhtymän eri oppilaitoksissa. Joten tarkemmat tiedot saat ottamalla yhteyttä oppilaitosten opinto-ohjaajiin puhelimitse tai s-postitse etunimi.sukunimi(at) sasky.fi

SASKY koulutuskuntayhtymässä toimii myös päivälukio, jossa tavoitteena lukion oppimäärä ja ylioppilastutkinto. Päivälukiokoulutusta järjestää Ruoveden lukio, jossa linjoina ovat yleislinja, ratsastuslinja, eläinlääketieteellinen linja sekä urheiluvalmennus- ja eSports-linja.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Yhteishaussa haetaan ammatilliseen perustutkintoon. Päätös yhdistelmäopintojen aloittamisesta tehdään oppilaitokseen hyväksymisen jälkeen.

Opiskelijoille laaditaan HOKS (henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma), jossa kartoitetaan myös opiskelijan edellytykset selviytyä lukio-opinnoista.

Tutkinto / todistus

Ylioppilastutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lukiokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrön toimipiste

Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrön toimipiste

Ammatti-instituutti Iisakki on osa SASKY koulutuskuntayhtymää ja se toimii kolmessa eri toimipisteessä; Hämeenkyrössä, Parkanossa ja Osaralla. Hämeenkyrön toimipisteessä voit opiskella kokiksi, talonrakentajaksi, putkiasentajaksi, ajoneuvoasentajaksi, koneistajaksi, levyseppähitsaajaksi, prosessinhoitajaksi, automaatioasentajaksi tai sähköasentajaksi. Ammatillisen perustutkinnon yhteydessä voit suorittaa myös ylioppilastutkinnon. Lisäksi Hämeenkyrössä on...


Lue lisää oppilaitoksesta Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrön toimipiste ja katso koulutustarjonta täältä

Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrön toimipiste yhteystiedot

Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrön toimipiste

Taitokuja 3, PL 23
39101 Hämeenkyrö

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lukiokoulutus täytä seuraavat tiedot: