Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lukiokoulutus yleislinjalla

Hyvinkään Sveitsin lukio
Yhteenveto
3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
7,0
   
Päiväopinnot
Hyvinkää
Lukiot ja erikoislukiot

Lukiokoulutus yleislinjalla

Lukiokoulutus yleislinjalla, Hyvinkään Sveitsin lukio

Lukiokoulutus yleislinjalla

Yleislinja on normaali lukiolinja, jossa voit hankkia hyvän yleissivistyksen eri aineissa. Yleislinjalla opiskelevat lukiolaiset voivat valita myös Hyvinkään Sveitsin lukion tarjoamia luonnontieteiden erityiskursseja.

Ylioppilaskirjoituksiin valmentavia kursseja on kielten ja matematiikan lisäksi myös reaaliaineissa: fysiikassa, kemiassa, biologiassa, maantieteessä, historiassa, yhteiskuntaopissa, terveystiedossa, psykologiassa, uskonnossa ja filosofiassa.

Tietotekniikassa opiskelija voi suorittaa atk-ajokortin verkkokurssina sekä lisäksi muita kursseja, kuten ohjelmointia.

Kansainväliset projektit

Hyvinkään Sveitsin lukiossa on vuosittain suosittuja kansainvälisiä projekteja, johon halukkaat opiskelijat voivat hakeutua. Projektit toteutetaan yhden tai useamman ulkomaisen yhteistyökoulun kanssa. Ne sisältävät yleensä työskentelyä netissä sekä vierailun ulkomaille, ja vastavierailun yhteistyökoulusta. 

Comenius- ja Nordplus-hankkeiden lisäksi Hyvinkään Sveitsin lukio on ollut mukana Euroopan parlamentin järjestämässä Euroscola-kokouksessa Strasbourgissa Ranskassa sekä osallistunut pohjoismaiseen malli YK-kokoukseen.

Hyvinkään Sveitsin lukio tarjoaa lisäksi mahdollisuuden osallistua oppilaskuntatoimintaan, tutor-toimintaan sekä urheilu- ja huippu-urheiluvalmennukseen.

Hakeminen

Lukiokoulutukseen haetaan keväisin valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Lukion päättötodistus, ylioppilastutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lukiokoulutus yleislinjalla? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hyvinkään Sveitsin lukio

Hyvinkään Sveitsin lukio

Hyvinkään Sveitsin lukio

Hyvinkään Sveitsin lukio on moderni, tulevaisuuteen suuntaava luonnontieteellinen erityislukio. Lukiossa voit opiskella luonnontiedelinjalla tai yleisellä lukiolinjalla. Lukiossa on noin 430 opiskelijaa, joista puolet opiskelee luonnontiedelinjalla ja puolet yleisellä lukiolinjalla. Opetus on modernia ja käytössä on paljon erilaisia opetusmenetelmiä. Lisäksi opiskelijalle...


Lue lisää oppilaitoksesta Hyvinkään Sveitsin lukio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hyvinkään Sveitsin lukio

Teerimäenkatu 2–4
05900 Hyvinkää

 Näytä puhelinnumero
www.hyvinkaa.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lukiokoulutus yleislinjalla täytä seuraavat tiedot: