Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lukion aineopiskelu

Helsingin aikuislukio
Yhteenveto
Kurssikohtainen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Lukiot ja erikoislukiot
Lukion aineopiskelu | Helsingin aikuislukio logo

Lukion aineopiskelu

Lukion aineopiskelu Helsingin aikuislukiossa mahdollistaa yksittäisten lukion aineiden opiskelun, sekä jo suoritettujen arvosanojen korottamisen. Kaikki Helsingin toisen asteen opiskelijat saavat suorittaa opintoja ilmaiseksi ja opinnot voidaan hyväksilukea toisessa oppilaitoksessa, esimerkiksi päivälukiossa osaksi normaalia lukion oppimäärää.

Opintojen täydennys ja korottaminen:

Lukio-opintoja voi täydentää uusilla aineilla tai laajemmalla oppimäärällä. Lukion päättöarvosanojen korottamista varten kannattaa tehdä suunnitelma. Suunnitelman tekemisessä auttaa aineopiskeljoiden oma opinto-ohjaaja, joka on erikoistunut juuri aineopiskelijoiden auttamiseen ja ohjaamiseen. Suunnittelussa opiskelija ohjataan käymään korotuksen kannalta oikeat opintojaksot. Esimerkiksi aikaisemmin suoritetun lukion lyhyen matematiikan voi vuodessa täydentää pitkäksi. Fysiikan, kemian ja biologian oppimääriä voi laajentaa, ja nämä oppiaineet ovat tarjolla myös etänä koko lukuvuoden.

Aineopiskelijoiden tulee perehtyä opiskelun käytäntöihin ja pysyä ajan tasalla opinnoissaan tiedotteiden, opinto-oppaan ja Wilman avulla. Toisten lukioiden opiskelijoita ohjaa kuitenkin kunkin koulun oma opinto-ohjaaja.

Hakeminen

Hakijan tulee olla yli 18-vuotias, sekä suorittanut peruskoulun. Alaikäisiä opiskelijoida voidaan ottaa aikuislukioon rehtorin päätöksellä painavasta syystä.

Tutkinto / todistus

Lukion päättötodistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lukion aineopiskelu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Helsingin aikuislukio

Helsingin aikuislukio

Helsingin aikuislukiossa voit opiskella monipuolisesti, olipa lähtötasosi sitten kansakoulu, peruskoulu, lukio, akateemiset tai ammatilliset opinnot. Aikuislukiossa voit suorittaa lukion oppimäärän ja osallistua ylioppilaskirjoituksiin. Myös aikuisten perusopetuksen suorittaminen on mahdollista. Voit opiskella yksittäisiä perusopetuksen tai lukion oppiaineita ja korottaa suoritettuja arvosanoja. ...


Lue lisää oppilaitoksesta Helsingin aikuislukio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Helsingin aikuislukio

Mäkelänkatu 47
00099 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,7

Perustuu 3 arviointiin

Ritva
Kävin Helsingin aikuislukiossa Ranskan kursseilla. Olipas hienoja opetusmenetelmiä! Opetus eteni sujuvasti! Ei liian hidasta eikä liian nopeaa. Kiitos Suville!
Anu Tamminen
Motivoiva, hyvä opettaja. Kiva tunnelma. Oppimisen meininki.
Jan
Opetus on pääosin erinomaista, mutta pieni miinus etäopiskelun ohjelmien (teams) työkalujen toimimattomuudesta aika ajoin. Näyttöjen jaot esimerkiksi.
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lukion aineopiskelu täytä seuraavat tiedot: