Helsingin medialukio

Helsingin medialukio tarjoaa sinulle viestintä- ja mediaopintoja!

Helsingin medialukio

Oletko kiinnostunut siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu? Ota tuntumaa mediamaailmaan ja lähde opiskelemaan mediaa viestintäpainotteisessa Helsingin medialukiossa! Medialukiossa on tarjolla yli neljäkymmentä erilaista mediakurssia aina tekniikasta esiintymiseen. Medialinjan lisäksi Helsingin medialukiossa toimii yleislinja.

Opiskelu Helsingin medialukiossa

Jos sinua kiinnostaa media, lähde opiskelemaan medialukion medialinjalle. Medialinjan opiskelijat ovat etusijalla mediakursseilla, mutta mediakursseja voivat käydä kaikki halukkaat, jos ryhmissä on tilaa. Miltä kuulostaisi vaikkapa joku seuraavista kursseista:

• Tv-studiokurssi
  • Mainoskurssi
  • Videokuvauskurssi
  • Kuvankäsittelykurssi
  • Elokuvakurssi
  • Teatteriproduktiokurssi

Helsingin medialukion mediakurssitarjonta on Suomen laajin, joten olitpa kiinnostunut tekniikasta, esiintymisestä, vaikuttamisesta tai tutkimisesta, löydät varmasti omasi laajasta kurssivalikoimasta.

Helsingin medialukiossa voi suorittaa valtakunnallisia lukiodioplomeja, kuten mediadiplomin, musiikidiplomin, kuvataiteen lukiodiplomin tai liikuntadiplomin.

Medialukiossa tehdään mediaa!

Mediamaailmaa opitaan käytännön kautta tekemällä. Helsingin medialukion kursseilla ja erilaisissa projekteissa tehdään esimerkiksi lyhytelokuvia, lehtijuttuja, blogia, radio-ohjelmia, nettisivuja, käsikirjoituksia, musikaaleja, televisio-ohjelmia ja musavideoita.

Helsingin medialukiossa toteutetaan joka vuosi kansainvälisiä projekteja, joissa hyödynnetään mediaosaamista  Ranskassa tehtiin mainosfilmejä, Norjassa näytettiin itse tehty videomuotinäytös ja pietarilaisia vieraita haastateltiin tv-aamunavauksessa.

Haluatko lisätietoa Helsingin medialukion koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Helsingin medialukion koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Helsingin medialukiolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Koulutukset - Helsingin medialukio

Lukiokoulutus medialinjalla Helsinki
Lukiokoulutus yleislinjalla Helsinki

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Helsingin medialukio.

Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.

Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen